Een warme december groet!

‘maandag

“It may be winter outside, but in our hearts it’s Spring!”
 
Afgelopen jaar hebben wederom enorm veel vrijwilligers, sponsors en Vlaardingse bedrijven de Spring Foundation geholpen om onze ambities te realiseren. Jullie steun heeft ertoe bijgedragen dat we ook in 2019 een groot aantal gezinnen en kinderen in Vlaardingen, een steuntje in de rug konden geven. Daarvoor willen we jullie heel erg bedanken. Wij waarderen het zeer dat jullie deze gezinnen een warm hart toedragen!
 
Speciale aandacht nog voor 2 acties van de afgelopen maanden die in een nieuw jasje gestoken zijn:
 
- Spring Winterkledingpas
In november hebben wij onze nieuwe Winterkledingpas geïntroduceerd: een pas met daarop een tegoed waarmee kinderen tussen 4 – 17 jaar warme winterschoenen en/of een winterjas konden kopen bij Bristol Vlaardingen Schoenen en Kleding
Dankzij een geweldige samenwerking met Bristol hebben wij dit jaar 200 kinderen blij kunnen maken met deze pas!
 
- Sinterklaas: voor ieder kind een cadeau van de Sint.
Mede dankzij de speelgoedinzameling van Albert Heijn De Loper Vlaardingen , Etos Kroes en vele andere gulle gevers, hebben wij samen met moeders & vaders én vele helpende handjes van o.a. LC04 en Politie Rotterdam voor 240 kinderen kadootjes in kunnen pakken.
Met een zak vol cadeautjes én strooigoed kon iedereen op zijn eigen wijze het Sinterklaasfeest vieren.
 
Wij hopen van harte dat wij ook in 2020 op jullie steun voor een of meerdere concrete projecten mogen rekenen, zodat we gezinnen en kinderen die dit nodig hebben, kunnen blijven helpen in hun dagelijks bestaan.
 
Voor nu wensen wij iedereen alle goeds:
liefde, gezondheid en geluk voor het nieuwe jaar! BEDANKT!!!
184451_307980615970172_231480631_n