uitreiking Anne-Marie van der Lindenprijs

‘donderdag

Vorige week waren wij als 1 van de 3 genomineerden aanwezig bij de uitreiking van de Anne-Marie van der Lindenprijs. Wij feliciteren JINC uit Rotterdam van harte met de hoofdprijs voor hun JINC Zorgimpuls project.
Trots zijn wij op onze troostprijs van 5.000 euro. Deze prijs in combinatie met de hartverwarmende woorden van de jury is voor ons een prachtige steun in de rug voor 2019! Dank!

———————————————————————————————————————————————-
Spring Foundation kreeg net als vorig jaar vijfduizend euro, omdat de stichting zich inspant om kinderen van Vlaardingers onder de armoedegrens waar mogelijk te helpen, bijvoorbeeld met een Sinterklaasfeest, een dagje uit of winterschoenen. De stichting vernieuwt zich en heeft de activiteiten uitgebreid met het verstrekken van winterjassen aan kinderen en een basisset ondergoed voor jongeren in de leeftijd van twaalf tot achttien jaar. ,,Net als vorig jaar hebben we Spring Foundation genomineerd,’’ zei Anne-Marie van der Linden. ,,Niet alleen omdat ze weer nieuwe activiteiten hebben, maar vooral ook vanwege het enthousiasme waarmee deze vrijwilligers zich inzetten om mensen in armoede te ondersteunen. De jury vindt het stuitend dat deze inzet nodig is bij mensen die als het ware om de hoek wonen. Het zou niet zo moeten zijn. Maar Spring Foundation is helaas keihard noodzakelijk.’’
———————————————————————————————————————————————–

https://www.annemarievanderlindenprijs.nl

 

edb0ea32-1bd4-4478-b64f-1638f2a340cd PHOTO-2018-12-18-10-25-53