KAARTJES VOOR ASHTON BROTHERS BESCHIKBAAR!

‘donderdag

Wij zijn ontzettend dankbaar voor de unieke samenwerking tussen de Stadsgehoorzaal en Spring Foundation, waardoor wij mensen blij kunnen maken met een avond naar het theater. Zoals bijvoorbeeld naar de superleuke Ashton Brothers, vanavond donderdag 20 december, om 20.15 uur in de Stadsgehoorzaal.

“Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies over de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terecht kwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers. Zij doopten de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij. Doe eens gek en trakteer uzelf op een flinke dosis adrenaline, een goede scheut spanning en een toefje betovering tijdens de bejubelde show van de Ashton Brothers, ENFANTS TERRIBLES!

“Ashton Brothers kunnen je laten geloven in het ongelooflijke. Ze weten precies hoe je van circus theater maakt” – Het Parool”

https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/ashtonbrothers

Ben je bij Spring aangesloten en wil je naar deze voorstelling? Geef je dan snel op via een mail aan springfoundationvlaardingen@gmail.com (aantal personen + telefoonnummer). We moeten je vandaag goed kunnen bereiken!

VOL=VOL! (Deze voorstelling is niet geschikt voor kleine kinderen!)