HET THEATERSEIZOEN IS WEER BEGONNEN!

‘donderdag

Ook de unieke samenwerking tussen de Stadsgehoorzaal en Spring Foundation wordt vervolgd. Dat betekent dat wij weer vrijkaartjes weg mogen geven voor sommige voorstellingen. Hierdoor kunnen mensen naar het theater gaan, die er anders door hun financiële situatie nooit zouden komen.
Ben je bij Spring aangesloten en wil je ook graag eens naar het theater? Geef je dan snel op via een pb of via een mail aan springfoundationvlaardingen@gmail.com
Misschien kun je dan morgenavond 5 oktober om 20:15 uur al naar de geweldige muziekshow Jeans!
VOL=VOL! (deze voorstelling is niet voor kleine kinderen!)
————————————————————————-
Met ‘Blame It On The Boogie’, komt Jeans met een geheel nieuwe voorstelling. Begeleid door een live-band wordt het een spetterend muzikaal feest en een lust voor het oog! Ga mee op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en grote hits van nu tot en met de jaren 50. ‘Put on your dancingshoes, come on down and boogie with us all night long!’
————————————————————————-