Uitreiking Anne-Marie van der Lindenprijs

‘dinsdag

Vorige week waren wij als 1 van de 3 genomineerden aanwezig bij de uitreiking van de Anne-Marie van der Lindenprijs. Wij feliciteren Ipse de Bruggen met de hoofdprijs voor hun ABCDate project. Trots zijn wij op onze troostprijs van 5.000 euro. Deze voelt voor ons ook als een hoofdprijs: een prachtig bedrag waarmee de basis gelegd is voor onze vaste projecten in 2018! Dank!

PERSBERICHT
Ipse de Bruggen trotse winnaar van Anne-Marie van der Lindenprijs 2017!

Met hun project ABCDate is Ipse de Bruggen uit Zoetermeer gisteren de gelukkige winnaar geworden van de Anne-Marie van der Lindenprijs 2017. Trots en blij ontvingen de medewerkers en bewoners van Ipse de Bruggen uit handen van Anne-Marie zelf een mooi beeldje, een cheque ter waarde van 15.000,- euro en een prachtige bos bloemen.

De overige genomineerden, Spring Foundation (Vlaardingen) en Stichting Sprank (Berkel en Rodenrijs), kregen eveneens een mooie bos bloemen en een cheque met een symbolisch bedrag van elk 5.000,- euro.

ABCDate
Het project ABCDate is voor mensen van 18 jaar of ouder met een verstandelijke beperking. Het is een complete methode voor contactbemiddeling met speciaal voor deze doelgroep aangepaste software en intensieve begeleiding die de kans op geluk, vriendschap en liefde significant vergroot.

Anne-Marie van der Lindenprijs
De Anne-Marie van der Lindenprijs werd dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Eind 2015 heeft Chris Oomen, voorzitter Raad van Bestuur DSW Zorgverzekeraar, de Anne-Marie van der Lindenprijs ingesteld voor (startende) projecten en initiatieven in de zorg- en welzijnssector in de regio’s Nieuwe Waterweg Noord en/of Delft, Westland en Oostland. De uitreiking vond plaats tijdens een goed bezochte feestelijke bijeenkomst in het Stedelijk Museum in Schiedam.

25182423_1227567110678180_3678447031490679365_o