FANTASTISCHE OPBRENGST!

‘vrijdag

Vandaag waren wij te gast op de Zr. Ms. Vlaardingen.
De bemanning van deze mijnenjager van de marine heeft de afgelopen periode geld ingezameld voor Spring Foundation. Vanmiddag was het tijd om de cheque in ontvangst te mogen nemen. Wij zijn enorm onder de indruk van de saamhorigheid en inzet van de complete bemanning waardoor er een geweldig bedrag van 1.488 euro opgehaald is voor onze stichting. Namens iedereen, verbonden aan Spring: BEDANKT!
Dankzij dit soort saamhorigheid kunnen wij ons werk blijven doen!
De mijnenjager is aangemeerd aan de Maasboulevard. Morgen is het schip opengesteld voor publiek. Dit is een mooie kans om de Zr.Ms. Vlaardingen te bezichtigen. Wij kunnen het iedereen van harte aanbevelen om een kijkje te gaan nemen!

FullSizeRender-1 IMG_1902 IMG_1904