Winterschoenenactie 2016 groot succes!

‘zaterdag

Bijna 350 Vlaardingse kinderen zijn op woensdag 26 en donderdag 27 oktober voorzien van een paar warme winterschoenen!
Geen enkel kind in Vlaardingen zou met sandalen of met te kleine of kapotte schoenen de winter door moeten komen:
wij zijn ontzettend dankbaar en trots dat we ook dit jaar in staat zijn geweest om een groeiende groep kinderen gratis een paar winterschoenen te laten uitzoeken.
Voor de gezinnen zijn daar geen kosten aan verbonden – Spring Foundation Vlaardingen betaalt – dankzij gulle donaties van een aantal sponsoren – voor hen de rekening. Speciale dank aan Bristol en aan het Fonds op Naam van Ary van West voor het mede mogelijk make van deze actie.
Spring Foundation Vlaardingen is er voor alle Vlaardingers die de eindjes niet of nauwelijks aan elkaar kunnen knopen. “We maken geen onderscheid op welk gebied dan ook. Wie in Vlaardingen woont en hulp nodig heeft, krijgt die hulp – voor zover we die kunnen bieden uiteraard. Onze primaire focus ligt op kinderen – zij kunnen niets doen aan de situatie waarin ze soms verkeren, maar hebben er wel dagelijks mee te maken. Uitsluiting van kinderen omdat er thuis tijdelijk of langdurig niet voldoende financiële middelen zijn, is iets wat ons diep raakt. We zetten ons met hart en ziel in om deze uitsluiting zo veel mogelijk te beperken.”

DSC04332